Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Οι 56 ΕΛΜΕ με το 65,9% των ψήφων υπέρ της νέας 5μερης απεργίας δεν ήταν αρκετές; Γιατί; Γιατί λέει μπορεί οι μισές ΕΛΜΕ να είναι 43, αλλά πρέπει να έχουν και τα 2/3, δηλαδή το 66,6% των ψήφων για να συνεχίσουμε την απεργία, για να παλέψουμε για τους απολυμένους συναδέλφους μας και τους μαθητές μας. Μας λείπει λοιπόν 0,7% για να αγωνιστούμε! Με δεδομένο μάλιστα ότι το κράτος και τα τσιράκια του έχουν λυσσάξει, έχουν αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο για να αποτρέψουν τη συνέχιση αυτού του αγώνα. Θα μας τρελάνουν εντελώς; Ε, όχι λοιπόν!

Χιλιάδες συναδέλφων που πολλές φορές ούτε πάταγαν σε συνελεύσεις βρίσκονται καθημερινά έξω από τα σχολεία και δίνουν την απεργιακή μάχη. Έτσι κι εμείς! Δεν χαρίζουμε τίποτα στο σύστημα και στους εργατοπατέρες.

Γυρίζουμε και πάλι την πλάτη στις σειρήνες της ήττας και της υποταγής, παίρνουμε πάνω μας την υπόθεση της απεργίας, δίνουμε ηχηρό χαστούκι στο σύστημα και τα στηρίγματά του. Αξιοποιούμε τη δική μας 48ωρη, τη Γενική Απεργία της Τρίτης, τη 48ωρη της ΑΔΕΔΥ. Εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις δράσεις μας μέσω της απεργιακής μας επιτροπής. Στις συνελεύσεις μας αποφασίζουμε συνέχεια και κλιμάκωση!

Η Δευτέρα είναι κρίσιμη μέρα. Δεν ξεχνάμε τους απολυμένους, ξέρουμε ότι η επίθεση θα ενταθεί!

Ανατροπή των απολύσεων - ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι πίσω στις θέσεις τους
Επαναλειτουργία των τομέων - ΟΛΟΙ οι μαθητές στα σχολεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου